Candidatures eleccions Sant Antoni de Vilamajor.

Avui dia 26 d’Abril de 2011, han sortit publicades les llistes de les candidatures definitives a les properes eleccions del 22 de Maig d’enguany. Afortunadament, no hi ha hagut cap problema, malgrat el fet que molts dels noms dels candidats no han pogut ser escrits en català degut a que el DNI en molts casos hi figurava el nom en castellà.

De les llistes que hem anat veient, voldríem destacar-ne tres.

1ª De la llista del PP destacar que al seu cartell electoral sols hi figuren 5 persones, i mirant les llistes n’hem comptat 13, la qual cosa si més no és estranya. Fonts d’altres partits ens han comentat que algunes candidatures “fantasma” col·loquen gent de fora del municipi per tal de completar les llistes i poder d’aquesta manera obtenir els vots pertinents per comptar a l’hora d’escollir els representats provincials que conformen la Diputació.

2º De les llistes del PSC, que ara concorren amb la marca blanca “Progrés Municipal”, entenem que és una manera d’amagar que un és presenta pel PSC, fet el qual és incomprensible que s’hagi d’ocultar. També ens n’hem adonat que és la llista amb més independents, 10 de 14 persones figuren amb aquesta condició.

3º Pel que fa a la llista de CiU ens sobta que l’actual alcalde Sr.Tella no tanqui les llistes, és potser “habitual” assignar a aquelles persones a les que se’ls vol retre una mena d’homenatge per la seva tasca col·locar-les en l’ últim lloc de la llista. Tampoc he vist a la Sra. Farners que ha passat des d’el número 4 a no figurar enlloc. També ens ha sobtat que persones com l’ Adam Genís, no figurin com a independents, malgrat haver manifestat reiteradament que concorreria sota aquesta condició. A les llistes de CiU, tenim com a número 6 i 8 dos representants de les urbanitzacions de Les Pungoles i Alfou, però no sembla que tinguin gaires possibilitats de sortir elegits, amb la qual cosa un cop més, CiU s’oblida de la gent de les urbanitzacions. (Dades extretes de l’ AbM)

Des d’el PUSA volem comentar que el nostre principal candidat, en Ferran Calvera, ha tingut el plaer de parlar amb els caps de llista de SI, PSC, ERC-Reagrup, AIV  i amb la número dos del PP. Lamentablement, l’única candidata que no es va presentar a la trobada fou la de CiU. Sols tenim bones paraules de la xerrada que es va desenvolupar de manera distesa i cordial i durant la qual es van comentar els problemes del municipi. A tots els volem donar les gràcies.

Comparteix

2 Responses

 1. Hola,

  M’agradaria saber de quina orientació política és el PUSA, és a dir, si és més d’esquerres o de dretes?

  En segon lloc, i tot i saber que les aspiracions del partit seran las de guanyat amb majoria suficient (com tots evidentment…), amb quins partits estarien més dispossats a arribar a acords puntuals i/o de formar coalicions a l’Ajuntament ?

  Moltes gràcies.

  • Hola, Fina.
   PUSA no és un partit ideològic, és un partit creat per donar veu a la gent que vivim a les urbanitzacions. La nostra funció no ha de ser promoure debats ideològics dins l’ Ajuntament, si no promoure actuacions encaminades a millorar la situació actual dels serveis que es presten a les urbanitzacions.
   PUSA no és per tant de dretes, esquerres o centre. A les nostres llistes ningú esta exclòs per la seva ideologia política, sempre que aquesta sigui democràtica.
   Respecte de la teva segona pregunta, dir-te que pactarem amb aquells que més parts del nostre programa estiguin disposats a assumir com a acció de govern.
   Una salutació cordial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment