Actualitat del Baix Montseny de nou ens considera notícia.

De nou som notícia al diari L’ Actualitat del Baix Montseny. Efectivament, aquest diari, el dia 10 de Desembre va publicar a la pàgina 21 una notícia referida als Díptics que vàrem repartir per les Urbanitzacions.
No obstant, la notícia pot portar a equívocs, ja què el díptic repartit més que ser part del programa electoral que volem treballar, és simplement una manera de donar-nos a conèixer entre els veïns que no tenen Internet. No us espanteu, el programa electoral existeix, i l’ estem treballant a fons. Quan arribin les eleccions serà el moment de donar-lo a conèixer entre tots els veïns.
Tal com indica el diari el Partit de les Urbanitzacions de Sant Antoni ha iniciat la difusió dels seus principals eixos programàtics mitjançant l’ esmentada bustiada, però volem reiterar que malgrat la idea principal, és la de tenir veu pròpia a l’ ajuntament, això no comporta que no tinguem molt clares quines actuacions concretes calen fer a les urbanitzacions. Ja al programa de Vallès Oriental Tv, vam avançar com a part del nostre programa la importància de crear una regidoria específica per a gestionar els temes de les urbanitzacions i donar recolzament a les Juntes de Propietaris.
Doncs bé, tenim altres idees concretes en aquesta direcció i que esperem feu vostres.

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment