Atur a Sant Antoni de Vilamajor.

Segons dades estretes del diari ABM, l’ atur ha arribat a 458 persones al nostre municipi. Respecte de l’ any passat suposa un augment de 53 persones. Un 9% d’ atur que lluny de ser una dada preocupant si la comparem amb la resta de l’ Estat si que ho és si mirem l’ evolució que ha experimentat els darrers anys.

Així doncs, a l’ any 2006, amb una població de 4.877 habitants, l’ atur afectava a poc més de 151 persones. A l’ any 2002 hi havien a Sant Antoni 94 aturats sobre una població de 3.951 habitants. Per tant les dades son certament preocupants ens els darrers anys.

Entenem que des de un ajuntament amb pocs recursos econòmics com el del nostre poble, sense quasi industria i amb un comerç en clar retrocés, les possibles mesures son limitades. No obstant, iniciatives com la Fira de la Tapa poden ajudar a millorar la precarietat laboral. Hem de tractar de abaratir el sòl industrial, reduir impostos per activitat econòmica, fomentar el comerç de proximitat, tractar d’ atreure empreses d’ altres municipis amb beneficis fiscals, etc.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment