Solucions al problema de la baixa conectivitat a internet a SAV.

xarxa internet Guifi.netPublicava el diari digital aravallès que a Bigues i Riells, l’ Ajuntament ha contactat amb l’ empresa Guifi.net per tal de donar servei de qualitat i sense enganys a tots els veïns d’ aquell municipi.

Segons publica el diari digital: “Guifi.net és una entitat sense afany de lucre que promou l’accés a Internet, per mitjà de ràdio o de fibra òptica, al marge dels operadors convencionals privats de telecomunicacions. Segons el conveni, l’Ajuntament posarà a disposició de Guifi.net ubicacions, canalitzacions i passos aeris de la seva propietat que siguin necessaris per a la implantació de les xarxes. Per la seva banda, Guifi.net es compromet a gestionar i vetllar per la sostenibilitat de les noves infraestructures i que els operadors que tinguin activitat amb lucre ho facin en condicions de lliure mercat, respectuosos amb l’ètica i les bones pràctiques comercials i ofereixin uns nivells de serveis clars i raonables als seus clients.”

Entenem que de la mateixa manera que es va estudiar la instal·lació d’ antenes de telefonia mobil a Can Miret per millorar el senyal, potser caldria aprofundir en aquesta possible solució, lluny dels operadors tradicionals. PUSA farà les gestions oportunes en aquest sentit per tal de proposar-ho al proper ple de setembre.

Comparteix

2 Responses

  1. Me encanteria leer esta misma noticia por nuestras urbanización. Trabajar vía internet desde nuestra urbanización con la red que tenemos es una locura…como ser reactivo en una Europa que se mueve sin tener velocidad de intercambio de datos? Las veces que miro el cableado que pasa por nuestras calles, pienso…como llegua a foncionar? Muy mal…prro funciona….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment