La Regidoria de Governació ens va deixar plantats.

El dia 7 de juliol varem rebre resposta afirmativa a la nostra petició del dia 5 de juliol on demanavem textualment “Demano que la zona de terra que fa les funcions d’ aparcament de la zona esportiva de Les Pungoles, sigui acotada el dia d’ abans per tal d’ impedir l’ estacionament de cotxes ja que serà allà on es farà l’ exposició”, però arribat la nit del dia anterior a la celebració de l’ acte, el pàrking estava sense cap tanca o senyal de prohibit aparcar. L’ Israel va trucar al regidor responsable ( Sr. Ginesta ) per tal de demanar cinta o algun element per acotar la zona , però no va ser atesa la seva trucada ni tampoc tornat el missatge de mòbil.

Va ser la gent del PUSA la que amb els seus mitjans ( varem comprar cinta i varem fer unes fotocòpies de prohibició d’ estacionament ) van solucionar el problema.

El Regidor de Governació va assistir a l’ acte, però ni tan sols ens va donar explicacions de cap mena. Entenem que el dit  regidor es part del Govern, i que l’ Alcaldessa ha de vetllar per tal que al front de les regidories hi hagi gent que faci be la feina , per tant la última responsable ha de ser necessàriament ella mateixa. Quan les coses es facin bé no ens doldran elogis, però quan sigui al revés també ho direm i exigirem responsabilitats a qui calgui.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment