Sense llum a molts carrers d’ Alfou.

Des de divendres que mots carrers d’ Alfou estan sense llum. Aquí teniu la llista:

Alfou ales fosquesAva Cardedeu, i Alfou, c/Corredor i Vallalta, Bruc, part de l’ avda Romaní, Salze, Pensament, Hortensia, i Montnegre.

La foto es feta de dissabte a l’ Avda Cardedeu. Ignorem la raó. Dilluns tractarem de posar-nos en contacte amb la Junta per informar de les causes de l’ apagada i les possibles solucions. Tan bon punt tiguem respostes us las farem arribar per mitjà del web del PUSA.

Aquest dilluns, dia 6 de maig, ens hem posat en contacte amb l’ EUC de Sant julià i se’n ha informat que aquest vespre l’ avaria estaria reparada, i que no s’ ha pogut fer abans, ja que no es va avisar a l’ oficina fins divendres i que aleshores ja era complicat trobar l’ electricista.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment