Assemblea de Les Pungoles: Conclusions.

Resum assemblea sobre obres a Les Pungoles ( tret de Les Pungoles Opina i Viu )

 
Com a síntesi de l’Assemblea Extraordinaria sobre el Projecte d’urbanització de Les Pungoles i pels que no vau poder assitir, us fem arribar el següent resum:- Primerament l’alcaldessa de SAV ha donat explicacions a les declaracions discriminatòries sobre les urbanitzacions al programa d’en Cuní a 8TV.

– L’alcalde de Sant Pere demana bona perspectiva i predisposició devant del projecte, i que la decissió és de la gent però que si els veïns no volen no es tirarà endevant DE MOMENT!!

– Una tècnica del equip que ha elaborat el projecte, l’ha explicat als assistents, explicant fases, parts, preus i timming. S’han comentat al.legacions presentades pels veïns.

– S’han respost preguntes tècniques.

– S’ha expossat una al.legació d’alguns veïns sobre documents passats de cessió, el projecte i el pagament en època de crisis.

– Els alcaldes i tècnics han respost temes sobre recepció anterior, postura de l’ajuntament sobre el que aportarà econòmicamen (res) , finançament i altres comentaris com el del regidor del PUSA (Israel Sugrañes) sobre dèficit d’inversions de l’ajuntament a Les Pungoles (que paguem un 18,2% dels impostos de IBI i Circulació). Al acabar els representants dels ajuntaments marxen.

– Finalment la junta de la EUC escolta dubtes i opinions dels veïns per copsar la tendència d’opinió sobre el projecte

La presentació  expossada a l’assemblea estarà aviat disponible a les webs municipals de Sant Pere i Sant Antoni

A pung 2013Pel que ens ha explicar el nostre regidor a Les Pungoles, Israel Sugranyes, al mes de juny hi haurà una assemblea ordinària per votar si es vol o no el recepcionament. Serà aquí on els veïns tindran le decissió final, malgrat que de les paraules dels alcaldes dels ajuntaments implicats en el projecte, sembla despendre que el projecte es pot tirar endavant en un futur sense la voluntat dels veïns. Esperem que no sigui així i els veïns tinguin l’ última paraula.Agraïm als veïns l’ alta participació, tota la sala estava plena a besar. La reunió es va perllongar més enllà de les 2 hores, la qual cosa demostra que hi havia interès.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment