Evaluació del servei de taxi a demanada.

El dia dos de setembre s’ iniciava el servei de taxi a demanada en substitució del servei de bus Sagalés ). La iniciativa va ser recolzada per el nostre partit i les AAVV i Entitats de conservació de les urbanitzacions. Després de 3 setmanes de servei dades del 3 al 21 de setembre ) podem dir que el servei ha tingut bona acollida. En termes de Vilamajor St Pere i St Antoni )s’ han realitzat 256 demandes del servei de les quals 217 s’ ha efectuat, 22 s’ han anul·lat i 18 s’ han rebutjat. Hem demanat les dades pormenoritzades per SAV i barris. D’ aquesta manera podrem saber quin impacte ha tingut el servei a les 4 urbanitzacions del nostre municipi. Paral·lelament vàrem entregar una relació de possibles millores del servei a l’ alcaldessa Que estan publicades al nostre web ) per tal que a la reunió que el dia 3 d’ octubre havia de tenir amb els taxistes els hi traslladés. Malgrat varem demanar a l’ alcaldessa ser a la reunió, no ens van convidar. Per aquesta raó també varem demanar que se’ns informés dels resultats de la reunió, cosa que a dia d’ avui encara no s’ ha fet. Us posem el vídeo de la intervenció del portaveu del PUSA parlant d’ aquest tema al ple de setembre.

Comparteix

1 Response

 1. Hola buenos dias,

  El motivo de dirigirme a ustedes es por una sanción de tránsito que refleja la falta de profesionalidad y rigor de quienes son responsables de la emisión (municipales), de su instrucción (regidor) y aprobación (alcaldia) de Sant Antoni de Vilamajor (Barcelona)

  Les envío la documentación para denunciar al mismo tiempo el mal funcionamiento existente en el campo que abarca mi tema y que ustedes saquen una conclusión. También agradecería ayuda para evitar el atropello que este ajuntament está haciendo conmigo y que seguramente debe hacer por sistema, porque quien tiene el modo de hacer estas cosas lo hace en todo.

  Si me dan un e-mail les envío la documentación ya que este formulario no me permite adjuntar ficheros.

  Atentamente,
  Tomas Duran Perez
  52141848-C
  629 317 976

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment