Queixes dels bombers voluntaris de SAV.

Els bombers voluntaris de Sant Antoni de Vilamajor, Caldes, Sta Maria de Plautordera, i Figaró es queixen en una notícia publicada al Nou9 del dia 26 de novembre d’ una sèrie de mancances que fan molt complicat duur a terme la seva feina.

S’  ha suprimit l’ única formació prevista per aquest any a l’ Institut de Seguretat Pública de Catalunya i que tenia per objecte, formar els bombers voluntaris en l’ atenció a les víctimes d’ accidents de trànsit. També denúncien la manca de noves places per als bombers, que s’ havien de fer el 2016 i encara no s’ han acabat tots els processos selectius. La falta de reunions del Consell de Bombers Voluntaris ( no s’ ha reunit des de fa més d’ un any ), així com la no convocatòria de places per a sergents, caporals, sotsoficials i oficials que des de 1997 està aturada. Per últim reclamen millores en el material que presenta deficiències notables per ser antic i poc adequat a les funcions asignades al cos.

No oblidem que el cos de bombers voluntaris no és remunerat, que cobren unes dietes minces sols quan hi ha intervencions, i que per tant la seva feina és purament vocacional.

Bombers SAV

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment