Carretera d’ Alfou-Can Miret i Les Pungoles a Sant Antoni tallada.

El passat dia 15, les fortes pluges van obligar la policia local a tallar la carretera que uneix per l’ interior les urbanitzacions de Can Miret, Les Pungoles i Alfou amb el poble. No hi ha dubte que la quantitat d’ aigua caiguda va ser anormalment alta, però no és menys cert que la resta de carreteres d’ accés a Sant Antoni no van patir les mateixes conseqüències que la que molts veïns de les urbanitzacions sovint ens veiem obligats a utilitzar.
Ja hem denunciat en altres noticies, el mal estat de l’ esmentada via, i malgrat ser una competència de la diputació, entenem que l’ Ajuntament hauria de donar els passos necessaris per tal d’ condicionar-la adequadament. Aquesta carretera dona accés al nucli urbà de Sant Antoni a prop de la meitat dels veïns del municipi. No sembla una petició estrafolària demanar que s’ arrangi. PUSA entén que és un tema prioritari a plantejar si arrivem a l’ Ajuntament.

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment