Finca C/ Cerdanya 26 de Can Miret

 

Uns veïns ens han fet arribar la queixa del mal estat de la parcel·la que hi ha al número 26 del C/ Cerdanya. Els veïns ja van denunciar aquest estiu la situació d’ abandonament en que es trobava, inclús va donar-se el cas que els operaris de les obres de pavimentació que es van fer aquest estiu, van entrar a la finca per escalfar-se el menjar per dinar.

PUSA va entrar una petició escrita 10 d’ octubre de 2017 )preguntant per l’ estat d’ incoació del procediment de l’ esmentada parcel·la. Se’ns va informar que els propietaris estaven avisats i que en no actuar dins del termini establert per la llei, l’ Ajuntament havia començat els tràmits per executar la neteja del solar. El temps va passant i els veïns denuncien que res s’ ha fet al respecte, és més, denuncien que la situació ha empitjorat amb l’ aparició de rates i deixalles de tot tipus a mode d’ abocador.

Finca Carrer Cerdanya 26

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment