Neix VilaVeu, una revista d’ informació local de Vilamajor

Vilaveu portada

Fa ja uns mesos, un grup de veïns de Sant Pere i Sant Antoni varem fer la reflexió següent: ” com és possible que la gent sàpiga tan poques coses del que passa a Vilamajor, i en canvi tingui tanta informació d’ altres indrets del mon”. Així va néixer el projecte de Vilaveu, una revista gratuïta i de qualitat que ha estat possible gràcies a les aportacions voluntàries dels veïns.

Aviat sortirà el primer número, però ja teniu la versió en pdf per anar fent boca. La revista pretén ser plural i  objectiva, cada articulista ha escollit el tema del que volia escriure, però també  la revista tindrà unes seccions fixes. Intentarem engrescar a més gent i aconseguir fer-la bimensual.

Esperem que us agradi. A sota teniu el PDF.

vilaveu0 216X303

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment