Revista SAV: CDC fa trampes.

Revista SAV 2015Cada trimestre les dos últimes cares del Butlletí municipal estan dedicades als escrits de tots els partits. Escrits que com a norma s’ entreguen a la regidora de comunicació per tal que els publiqui, amb la condició que la resta de partits no tinguin accés previ a ell per tal de redactar el propi. Doncs bé, aquesta vegada, i no ha estat la primera, CDC tenint el nostre escrit damunt la taula s’ ha dedicat a respondre’ns sense que PUSA tingués cap coneixement ni cap oportunitat de fer cap rèplica. La democràcia implica tenir les mateixes oportunitats i estar en un pla d’ igualtat a l’ hora de fer política. Fer servir informació privilegiada, com tenir accés als escrits de l’ oposició, per fer els de l’ equip de govern, no demostra gaire cultura democràtica, i de fet tampoc cap ètica.

El diari el 9Nou i Baixmontseny.info publicaven la veritat de qui va ser l’ autor i desenvolupador de la proposta de l’ IBI. No enganyem a la gent.

http://www.naciodigital.cat/baixmontseny/noticia/6542/sant/antoni/vilamajor/baixa/ibi/gracies/mocio/pusa

https://pusa.cat/2015/10/baixmonseny-info-i-el-nou-9-recullen-la-baixada-de-l-ibi/

A més tot l’ escrit de CDC falta a la veritat. PUSA ja va presentar una moció l’ any 2013 que rebaixava l’ IBI per a les famílies nombroses fins un 20%. La moció va ser aprovada al primer ple de gener. Per tant dir que tot ha estat cosa seva és no conèixer la feina feta en aquest tema pel PUSA des del 2013.

http://www.aravalles.cat/vallesfera/pusa-aconsegueix-en-el-darrer-ple-que-saccepti-una-proposta-per-aconseguir-un-ibi-reduit-p

Com que no tenen ni una idea, tiren de propostes del PUSA per tal de fer-les seves. Hi tenim un bon grapat d’ exemples: arranjament carretera d’ Alfou, cartells indicadors al poble de les urbanitzacions, sistema de recollida selectiva a les urbanitzacions, denúncia del punt d’ emergència de les Pungoles, gravació dels plens, creació del cos de proteció civil, etc.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment