Dades d’el Web al mes de Novembre de 2010

Gràcies a el nostre subministrador de domini, tenim un panell de control que ens permet tenir constància del nombre de visites i accessos que rep www.pusa.cat.
Volem fer-vos cinc cèntims d’ aquestes dades, per tal que pogueu constatar que el nostre web és força visitat i que sembla que amb les notícies que anem posant despertem el interès vostre. Seguirem treballant en aquesta direcció per tal que PUSA acabi sent un punt d’ informació i trobada per a tots els veïns de les urbanitzacions.

La notícia més vista ha estat Mapa de sots de Les Pungoles i l’ Entrevista al Sr Trujillo.

La mitjana d’ accessos per hora ha estat de 13, mentre que per dia han estat 314.
Les visites per dia han estat de 19, amb un total de 593 persones. Les visites no son simplement accessos, ja que indiquen les IP’s d’ origen, és a dir identifiquen a cada ordinador individualment.
Tenint en compte que el total de la població de les urbanitzacions no superen els 2.500 habitants, i caldria saber quants d’ ells tenen accés a internet i quants coneixen l’ existència d’ aquesta pàgina, no hi ha dubte que les dades mostrades ens fan ser molt optimistes.

Moltes gràcies a tots per la vostra confiança.

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment