El servei de taxi a demanda per el 50% dels usuaris en dos mesos.

Quan als pressupostos del 2019 se’ns va dir que la partida per al servei de taxi a demanda era a SAV de 15.000 eur, ens vam posar les mans al cap. L’ estalvi de la supressió dels servei de bus ( Sagalés ) ha estat d’ uns 45.000 eur, però sols una tercera part d’ aquest estalvi serà destinat al servei que ha de substituir el del bus públic, de manera que lògicament, el taxi ha nascut coix de recursos. PUSA va presentar una sèrie de propostes per ampliar i millorar el servei que no han estat tingudes en compte i les dades que varem demanar sobre l’ ús del nou servei ens han donat la raó. Al mes d’ novembre, d’ un total de 179 serveis, 51 han estat rebutjats pels taxites i 21 han estat anul·lats pels usuaris ( hem de dir que una part dels serveis anul·lats ho han estat per causes no imputables als usuaris, si no per una deficient prestació del servei ). Les dades no diferencien el nombre de serveis anul·lats a St Pere y St Antoni, però si que ens indiquen que a SAV hi han hagut 79 serveis de taxi el mes de novembre. Al mes de setembre en van haver 168, per tant els usuaris han deixat de fer servir el servei en quasi un 50%. Senyal que quelcom s’ està fent malament.

Grafica taxi a demanda 2018

En el darrer ple de novembre, PUSA va demanar explicacions sobre el mal funcionament del servei, i demanant que es tinguessin en compte les millores que varem proposar.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment