Col·legis electorals a SAV en un futur proper.

Arran d’ una noticia publicada al nostre web, referent a la sol·licitud per tal que el 25 N es pogués votar a les urbanitzacions i no al poble, hem de dir que un cop fetes les consultes legals amb la Secretària-interventora de l’ Ajuntament de SAV, podem confirmar-vos que el consistori te plena competència per decidir on s’ estableixen els col·legis electorals, així com el seu nombre. PUSA ha mantingut converses amb l’ alcaldessa i ens ha comunicat que aquest any no s’ ha pogut donar curs a la nostra demanda per manca de temps, però que està oberta a que a properes convocatòries pugui obrir-se un col·legi electoral per a les urbanitzacions.

Comparteix

1 Response

  1. Molt bona notícia.Crec que els ciutadans que no viuen al nucli urbà,especialment la gent gran, ho agraïran. Felicitats per la gestió i també a l´equip de govern per la sensibilitat envers aquest tema.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment