La revetlla pungolera, un encert

Més de 160 persones han participat a la Revetlla de Sant Joan celebrada al Restaurant de Les Pungoles i proposada per l’Associació de Veïns. La festa ja va començar dies abans preparant la foguera, i va continuar la mateixa nit de la revetlla amb la rua de vehicles que va anar a recollir la flama del Canigó, l’encesa de la foguera a Les Pungoles, el sopar al Restaurant La Terrassa i la disco-mòbil posterior.
Tot això, amenitzat pels petards, les converses i la música fins a altes hores de la matinada. Tot un encert que ajuda a recuperar l’esperit festiu i associatiu de Les Pungoles, que ja espera il·lusionada la celebració, de nou, de la seva Festa Major.

image4 image3 image1

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment