Aprovació del Projecte del camí de La Farinera.

Video mocio cami farinera

Al  Ple del mes de març també es va votar el projecte per millorar els accessos a Can Vila pel camí de La Farinera.

No ens va convèncer la posició de l’ Ajuntament pel cas que el PUOSC ( subvenció de la Diputació per tirar endavant el projecte ), no fos aprovat. Ens va semblar que la postura del Consistori no va ser prou ferma en aquest cas. Tenint en compte el cost de l’ obra pressupostada d’ uns 130.000 euros, a satisfer a parts iguals entre els dos ajuntaments, i que per tant, la despesa que Sant Antoni hauria de fer, no superaria els 70.000 euros, varem manifestar que independentment que hi hagués o no subvenció, el projecte s’ hauria de tirar endavant amb recursos propis, donada la importància que per als veïns de Can Vila te l’ obra.

Ens va sorprendre l’ abstenció de Solidaritat per la Independència a l’ hora de les votacions, però tot i així la moció va ser aprovada.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IV55gqB4qfA

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment