Detingut a SAV un veí per pertànyer a una xarxa il·legal de regularització de xinesos.

(ABM 11 de Novembre). Dins el marc de l’ operació Manà, una xarxa organitzada de manera il·legal feia contractes a xinesos per tal de regularitzar la seva situació legal. Un veí de Sant Antoni de Vilamajor que formava part de la còpula de l’ organització delictiva va ser detingut. El frau es situa al voltant dels 6 milions d’ euros. Les investigacions es van dur a terme fa més d’ un any per els mossos d’ esquadra. Cada xinés hauria pagat entre 3.000 i 12.000 euros per obtenir els papers fraudulentament. Un entramat de fins 300 empreses fictícies donaven suport “legal” a l’ estafa. El frau que això va suposar per a la seguretat social es quantifica en milers d’ euros. Fins a la data d’ avui, 46 persones han estat detingudes.

Resulta lamentable que algú es pugui enriquir amb la precarietat d’ unes persones estrangeres que ni parlen l’ idioma ni coneixen la llei per tal de defensar-se. Ens alegrem des de PUSA que la policia hagi actuat desarticulant la xarxa de blanqueig de persones.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment