Plou sobre mullat. Zona esportiva de Les Pungoles.

Al Ple del 28 de Juliol va ser aprovada una Proposta del PUSA per a la creació  d’ una comissió municipal per tal de millorar la seguretat de la zona esportiva de Les Pungoles, la anomenada comissió del Carnet únic. L’ objecte de la comissió era la de millorar el control d’ accessos, il·luminació, creació d’ un abonament únic per a tots els usuaris de les instal·lacions municipals, dins i fora del poble, creació d’ un responsable de manteniment de les pistes, etc. Han passat 4 mesos i res s’ ha fet en aquest sentit. No s’ ha creat la comissió ni se’ns ha manifestat els motius d’ aquest silenci, malgrat haver-la demanat per escrit de manera reiterada. Us convidem a que doneu un cop d’ ull al web Les Pungoles Opina i Viu i veureu de que parlem. Com sempre des de el PUSA seguirem insistint, encara que ens acabem fent pesats. Entenem que malgrat s’ ha actuat puntualment millorant dèficits d’ infraestructura ( vestuaris provisionals, i neteja del camp de futbol sala, reparació llums pista 4 ) , no hi ha dubte que fins ara no hi ha hagut una clara implicació de l’ Ajuntament, llevat de la que el regidor d’ esports hagi pogut fer a títol personal. Manca voluntat i manquen les ganes de buscar solucions quan aquestes no son idees de l’ equip de Govern, i això entenem que és un error, per què no castiguen al PUSA, si no a tots els veïns de les urbanitzacions i del mateix poble.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment