El TSJ de Catalunya anul·la el Ple de Constitució de l’Ajuntament.

El Ple Extraordinari celebrat el 13 de Juny de 2015 ha estat anul·lat pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya arran d’ un recurs presentat per CanVi, on és demanava que el vot fos secret.

En conseqüència, el Ple es nul, i totes les actuacions posteriors també, així doncs, el Ple que establia el cartipaç del passat dia 25 de juny, i totes les juntes de govern local son també nules de ple dret.

Des de PUSA volem manifestar que malgrat estar d’ acord amb el sistema de votació a mà alçada, el Reglament Orgànic Municipal de SAV és clar en aquest punt, i que sempre que l’ elecció sigui de càrrecs, és obligatori fer-ho de manera secreta si al menys un regidor ho demana, com ha estat el cas.El 9 Nou TSJ

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment