Servei de tupper al menjador de l’ escola.

EscolaPUSA ha fet arribar a l’ AMPA de l’ escola Joan Casas una proposta per tal que els nens que no puguin pagar el cost del menjador, que puja una mitjana de 120 euros al mes ( 6,65 per dia lectiu ), i uns 1.000 euros a l’ any, puguin portar les seves pròpies carmanyoles, pagant únicament el cost del monitoratge. Sols caldria que des de l’ Ajuntament, es condicionesin un quants micro ones i un frigorífic per deixar les carmanyoles fins l’ hora de dinar.

Entenem que moltes famílies, no poden pagar el preu mensual que costa el menjador dels fills en edat escolar, per a una família amb dos nens , pot arribar a costar 250 euros al mes, que en aquests temps que patim pot ser una xifra inasumible per als pares. D’ altra banda, aquestes famílies per raons de feina, no tenen la possibilitat de recollir els nens a les 12:30 h i tornar-los a l’ escola a les 15:00h, ni de fer-se càrrec d’ ells les més de 3 hores si comptem els desplaçaments. Per això es troben en el dilema de fer front al pagament de les despeses de menjador o bé deixar les seves feines.

PUSA creu que l’ escola ha d’ estar al serveis dels nens i de les seves famílies, i que mai pot antepossar-se el lucre privat a les necessitats dels usuaris. Per això fem aquesta proposta a l’ AMPA, amb el compromís de traslladar-la als propers plens per tal de ser aprobada i executada. El sistema consistiria en que els nens que portessin la carmanyola sols paguessin una part del preu de quedar-se a dinar, en forma de monitoratge. És per aquesta raó que ho hem inclos al nostre programa electoral.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment