Conferència sobre l’ aigua a Alfou.

Alfou paga l’aigua més cara tot i tenir reserves pròpies


PUSA exposa múltiples incongruències en la factura de l’aigua que pateixen els veïns d’Alfou

conf aigua alfou1Mig centenar de persones van assistir a la conferència del regidor de PUSA Ferran Calvera sobre el preu de l’aigua a Alfou. En aquesta xerrada, Calvera es va preguntar en veu alta “per què es paga a Alfou l’aigua tant o més cara que a altres urbanitzacions i que al poble, tot i tenir reserves pròpies”.

El regidor de PUSA va exposar un treballat estudi on es denunciava la desaparició del tercer tram a la factura, “cosa que només beneficia als qui gasten més aigua”, i l’increment desmesurat de la quota de servei, que ha passat de 5 a 12 euros mensuals en cinc anys: “Se’ns ha venut que amb l’aigua que tenim a Alfou i venem a Sorea estem fent un gran negoci, però l’únic que fa negoci aquí és Sorea”, va afirmar Calvera.

La xerrada va acabar amb un acalorat col·loqui, la conclusió del qual és que la Junta de Propietaris ha de convocar de forma urgent una reunió per exposar als veïns aquesta problemàtica, tal i com va prometre en la darrera Assemblea, de ja fa vuit mesos. De fet, el PUSA va convidar a la Junta a participar en aquesta primera conferència, una invitació que la Junta va declinar.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment