Ple de Novembre de 2013.

PLE
Ordre del dia del Ple del 28/11

El Ple del dia 28, darrer de l’ any 2013 va portar-nos una bona sensació d’ acomiadament de l’ any. Dues mocions importants van ésser acceptades per l’ Equip de Govern, a més de donar-nos la bona noticia de la recollida selectiva i del nou sistema que s’ implantarà a partir de gener.  

Ens varem abstenir en la moció d’ ERC per entendre que un tema d’ àmbit internacional, no hauria de ser debatut al si del ple. Per un sentit de responsabilitat, varem votar a favor de les modificacions de crèdit, per entendre que tenien per objecte una millora directa dels serveis públics del poble, malgrat quedar les urbanitzacions al marge.                          

Han passat 2 anys i mig de legislatura on llevat dels primers mesos, no hi ha hagut voluntat d’ arribar a acords amb el nostre partit. Sovint sota el nostre nom, s’ han recolzat per etiquetar-nos com a partit que anava en contra del poble i que sols mirava per les urbanitzacions. Res més lluny de la veritat. Mocions com la dels desnonaments ( on hem treballat de ferm amb l’ alcaldessa i en Pep Guardi de valent ), la del IBI reduït per a les famílies nombroses, la del Cos de Protecció Civil o la del Reglament de Participació Ciutadana demostren que PUSA es quelcom més que un partit de Les Urbanitzacions. A vegades una flo no fa estiu, però altres anuncia l’ arribada de la primavera. Esperem que aquest nou tarannà de l’ Equip de Govern sigui l’ inici d’ un nou model de col·laboració entre les nostres forces polítiques, un pas cap a un govern dels millors.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment