Les mocions presentades per el PUSA al Ple de Novembre.

Mocio ADSL

Aquest darrer Ple de novembre, PUSA va presentar dues mocions. La primera versava sobre la necessitat de millorar la banda ampla a les urbanitzacions. La moció pretenia establir un grup de treball dins l’ Ajuntament format per la regidora de l’ Ajuntament, responsable de les noves tecnologies i els tècnics municipals per tal de tractar que el cablejat de la línea de veu i dades al municipi sigues canviada per una de nova. En molts casos, el cablejat te més de 40 anys, que fa que la senyal i les dades arribin sovint molt dèbils, amb distorsions i sorolls que fan que la velocitat de la banda ample baixi força. Hem proposat també que l’ Ajuntament demani al FEIL, PUOSC incloure una subvenció per a la fibra òptica o inclús un sistema de repetidors privats tipus “Guifi”.

Ens congratula molt, que l’ Equip de Govern s’ hagi fet ressò de la nostra moció i que hagi estat votada per unanimitat per part de tots els grups municipals, malgrat el PSC que no hi va assistir.

Mocio ADSL

La segons moció referida a un augment de les subvencions a les urbanitzacions, també va ser recolzada, en aquest cas sense el recolzament de Solidaritat per la Independència. Entenem que aquesta moció ha de suposar un augment substancial en quan a la quantia de la subvenció que rebran les EUC de les urbanitzacions. Els criteris que a partir d’ ara serviran per quantificar-les, seran las del nombre de veïns i serveis ( municipals ) prestats per les Juntes a les urbanitzacions. Fins ara, tots els serveis bàsics del manteniment de les urbanitzacions anaven a càrrec de les Entitats de Conservació ( llum, clavegueram, manteniment d’ asfalt, voreres, senyals, etc), amb la nova moció, l’ Ajuntament tindrà en compte aquesta despesa en serveis, a l’ hora de atorgar les subvencions.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment