Que coben els regidors de l’ Ajuntament?

Dietes regidors 2015
Com ja sabeu, PUSA ha anat presentant mocions al si del Ple, per tal de dotar el nostre ajuntament de una major transparència. En aquesta línia, l’ Ajuntament ha iniciat el portal de la transparència que encara està desenvolupant-se. Es per això, que en tan i quan, aquest portal no sigui operatiu, i per tal que els veïns tinguin la més amplia informació, PUSA anirà publicant dades sobre l’ activitat dels nostres regidors, les remuneracions dels regidors amb o sense cartera, i tot allò que millori la transparència del nostre partit i del nostre ajuntament.

Avui, tractarem de mostrar-vos què cobrem els regidors del PUSA i de la resta de partits, tinguin o no dedicació total o parcial o per contra percebin “dietes”. Tots els imports son bruts, sense descomptar impostos. Els regidors amb sou se’ls ha prorratejat la nòmina en els 12 mesos de l any.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment