Enhorabona i gràcies per haver-ho fet possible: PUSA guanya a totes les urbanitzacions amb gran diferència de vots.

PUSA un cop més va obtenir el recolzament d’ una gran part dels veïns de les urbanitzacions, a Alfou més del 51% i a Pungoles, Can Miret i Can Vila un total del 47,5%.

Això ens ha donat un total de 559 vots i tres regidors. Malgrat el nombre inferior de vots respecte de les eleccions del 2019, el cert és que la participació a les urbanitzacions va ser en el cas d’ Alfou inferior en quasi un 20% i a la resta d’ urbanitzacions d’ un 8%, el resultat ha estat aclaparador. L’ elevada abstenció endèmica a les urbanitzacions no ens ha permés sumar el quart regidor, ja que estadísticament un de cada dos vots que s’ han quedat a l’ abstenció hagués estat de PUSA.

En qualsevol cas, ens hem de felicitar pels resultats obtinguts, amb una campanya austera i sense el recolzament material i econòmic dels gran partits.Darrere del nostre projecte hi ha un munt de veïnes i veïns que de manera desinteresada ens han ajudat a penjar els cartells, repartit el programa i tots els actes de campanya. Gràcies a vosaltres també.

Gràcies doncs a totes les 559 persones que ens heu donat de nou la confiança.

 

Eleccions Municipals 2023

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment