Ho hem aconseguit: Recollida selectiva igual per a tots.

Propaganda recollida selectiva dors petita

Finalment la feina feta pels nostres regidors ha tingut recompensa. Ahir, l’ Alcaldessa de Sant Antoni ens va informar que s’ havia arribat a un acord amb el Consorci de Residus per tal que a les urbanitzacions es recollís tot tipus de brossa, no sols la resta i la orgànica, si no envasos y paper. Hi haurà recollida de fracció orgànica els dimarts, dijous  i diumenge , envasos el dimarts i divendres , paper-cartró  i resta el diumenge. Com fins ara, s’ haurà de deixar tot, durant la nit.

Com ja sabeu, PUSA va recórrer en via administrativa el sistema vigent per entendre que era discriminatori, a més, al llarg dels Plens hem estat demanant constantment que la recollida fos igual per a tots els veïns. El nou sistema tindrà un sobre cost de 3.000 euros que no repercutirà en el rebut.

Podeu veure el seguiment de les actuacions fetes als enllaços següents:

https://pusa.cat/2013/06/recurs-administratiu-del-pusa-contra-el-sistema-de-recollida-porta-a-porta/

https://pusa.cat/2013/06/la-recollida-selectiva-al-punt-de-mira/

Felicitats a tots.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment