La recollida selectiva al punt de mira.

Propaganda recollida selectiva dors petitaPropaganda recollida selectiva petitaArran del recurs presentat pel PUSA contra el sistema de recollida selectiva, per entendre que aquest es discriminatori per a les urbanitzacions, PUSA també ha procedit a fer una bustiada per tal d’ informar els veïns sobre els motius del recurs i de la queixa. Les imatges son molt gràfiques: a l’ esquerra teniu el sistema de recollida a Alfou, Pungoles i Can Miret, a la dreta el de les cases unifamiliars del poble i Can Sauleda on la recollida es completa, incloent-hi paper i envasos. Malgrat això, el rebut que paguem es el mateix, 160 euros. Aquí tenim encara uns dubtes que encara farien la discriminació més gran, ja que en un apartat de l’ ordenança fiscal que regula aquest tema, s’ parla d’ una taxa de 135 euros per vivendes unifamiliars situats en zones d’ edificació contínua, mentre que la taxa es de 160 euros per cada habitatge unifamiliar aïllat. Cal saber si les cases de Can Sauleda son vivendesaïllades o formen part de l’ edificació contínua.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment