Reparacions de l’ asfalt a Les Pungoles.

Aquestes són les imatges del nou pedassos d’asfalt que s’han fet en alguns punts dels carrers de Les Pungoles, per poder circul.lar amb seguretat pels carrers, mentre anem cap a unes obres globals. (informació de Les Pungoles Opina i Viu.)

PUSA ha demanat que se’ns informi dels següents passos que l’ Ajuntament portarà a terme en el tema de la recepció.

 Concretament volem aclariment sobre els següents aspectes:

1º Informació del projecte urbanistic que caldrà executar com a pas previ per iniciar les obres. Entenem que el projecte que ja es va fer al seu dia, serà la base de la nova urbanització de Les Pungoles, amb les seves correccions i actualitzacions d’ acord amb la normativa vigent a dia d’ avui.

2º Volem saber quina serà la quantia que cada veí, en funció del coeficient de cada parcel·la s’ haurà d’ abonar.

3º Quin finançament i facilitats es donaran als propietaris a l’ hora de fer els pagaments que comporten les obres.

4º Volem saber si l’ Ajuntament tindrà en compte tots els tributs pagats per els veïns de la urbanització en concepte d’ IBI i altres impostos directes durant tots aquest anys, a l’ hora de repartir el cost de les obres.

5º Quina posició tindran els veïns afectats. Es farà una assemblea o es crearà una comissió de veïns per fer les aportacions i esmenes al projecte que entenguin necessàries els veïns?.

6º De quins terminis parlem? Demenem saber les dates aproximades de cada un dels següents passos a seguir per tal de recepcionar la urbanització.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment