Els webs del partits a Vilamajor: CiU.( 3ª Part )

CiU SAVCiU a nivell local pràcticament no recull noticies de Sant Antoni, i les poques que recull fan únicament referència a actes de la pròpia federació. L’ última noticia es del mes de juny i recull la informació sobre la xerrada que va fer el portaveu del Govern de CiU al Patronat. Des de Juny no hi ha dubte que han passat coses i mportants al municipi, com per exemple la marxa de més de 10 autocars amb 500 persones a la cadena del 11 de setembre, les reunions amb els partits polítics i Àgora Vilamajor per tirar endavant una moció contra els desnonaments, o l’ encariment del rebut de l’ aigua al poble. Un cop més per els grans partits, Vilamajor te poca o cap importància.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment