Saber de qué parlem.

Qué està passant a les Pungoles?

  • Doncs que s’ ha condicionat el restaurant amb tots els elements de seguretat anti incendis i s’ha posat d’ acord a la normativa, s’ han reparat els aires condicionats i pintat tot l’ espai.
  • Que s’ ha reparat la teulada dels vestuaris de les piscines on l’ aigua entrava pels finestrals del sostre.
  • Que s’ ha reparat la pista polivalent.
  • Que s’ han posat els nous  senyals d’ entrada a la urbanització.
  • Que s’ han canviat el 90% de les llums de l’ enllumenat públic per leeds.
  • Que s’ ha fet un conveni amb SPV per tal que la neteja de tota la urbanització la faci la brigada.
  • Que s’ ha col·locat una nova càmera de vídeo vigilància a l’ entrada desde les Faldes.
  • Que s’ ha pintat el mur de les pistes esportives.
  • Que s’ han retirat els arbres dels carrers que estaven fent mal bé les canonades d’ aigua, clavegueram i la pròpia vorera.
  • Que s’ han organitzat actes culturals i festius a la urbanització tant a les festes d’ hivern com les d’ estiu.
  • Que s’ ha acordat la reparació de la pista de patinatge.
  • Que s’ han comprat fanals nous per substituir els deteriorats.

Que els companys d’ ERC es preguntin que està passant a les Pungoles te fàcil resposta. Doncs que a diferència de l’ absoluta inactivitat d’ obres i inversions dels darrers 8 anys de govern de coalició amb ERC, en un any i mig del nou govern s’ ha fet molt més que en els darrers vuit anys anteriors. Això és el que està passant.

Respecte de l’ actitut autoritària , inflexible i gens comprensiu, doncs sols cal veure la situació dels darrers 9 mesos, des de l’ estat d’ alarma fins a les restriccions de drets a la mobilitat que la Generalitat ha imposat per evitar el descontrol de la pandèmia. Cap baixa entre els agents en aquest 9 mesos, actuacions de repartiment de material sanitari als hospitals de Sant Celoni i Granollers, així com a les residències d’ avis de SAV, incorporació de dos dones a la Policia Local, relleu del cap de la policia, promoció de dos nous caporals, oposicions a funcionaris amb dues places i un munt d’ intervencions molt complicades durant el confinament.

L’ actuació policial implica fer aplicar la llei, respectar les normes de trànsit, les ordenances, etc. Òbviament això genera problemes i queixes, i quan es produeixen, la regidoria de Governació las trasllada al cos policial per aclarir els fets i vetllar per tal que l’ actuació dels agents hagi estat correcte. Doncs bé, en aquest llarg temps, sols s’ han presentat dos queixes per escrit per actuacions policials, una de circulació i l’ altre per incompliment de les normes Covid. ERC faria bé amb atendre les queixes oficials, que s’ han presentat per escrit a l’ ajuntament, i no de les queixes en converses de terrassa o de carrer. Pot gestionar-se la policia en base a rumors, afirmacions de part interessada o queixes subjectives d’ un amic o conegut?

Sembla mentida que ERC hagi tingut a SAV responsabilitats de govern durant els darrers 8 anys.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment