Ciclista ferit

Ciclista ferit caçadorUn tret perdut d’ un caçador va ferir lleument un ciclista a la carretera de Marata, segons informava el diari El 9 Nou a l’ edició de divendres.

El nostre partit el 2 de juny va presentar una moció per tal de declarar SAV municipi lliure de caçadors. La nostra aposta tenia una doble intenció: 1º D’ una part protegir els animals salvatges i permetre únicament la caça controlada en casos de necessitats de control del nombre de animals, com en el cas dels porcs senglars. 2º Evitar el perill que qualsevol veí resultés ferit per un tret fortuït.

A Marata, la segona premissa que denunciava PUSA ja s’ ha produït. Imaginem que hagués pogut succeir si el tret ferís un conductor de cotxe fent-lo perdre el control del vehicle.

Us deixem el vídeo del ple on va ser rebutjada la nostra moció.

https://pusa.cat/wp-admin/post.php?post=4294&action=edit

Comparteix

2 Responses

  1. Es sabut que no es pot sortir al camp amb tranquilitat i seguretat els dies festius a la temporada de caça. Els caçadors monopolitzen aquests díes i durant quatre mesos l´us de les nostres rodalies montanyenques i a prop de les planes.
    Jo quan vaig al camp a aquestes fites vaig amb por i donant crits d´advertencia si escolto tiros a prop.

    • PUSA va presentar una moció en contra de la caça a Vilamajor amb un doble argument: 1º Per un tema de respecte a la fauna, llevat dels casos on cal fer un control de plagues o incontrolat creixement d’ espècies. 2º Per una questió de seguretat del propis veïns.
      La moció va ser rebutjada per la resta de grups municipals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment