Allò que el SAV calla.( 1ª part )

La revista que edita l’ ajuntament de Sant Antoni no ho diu tot quan parla de les coses fetes al poble. Un exemple clarificador és pel que fa als nous vestuaris de Les Pungoles. La publicació no menciona en absolut la feina feta pel PUSA en aquest sentit. PUSA va presentar al Ple una proposta per la creació d’ una comissió per tal de millorar les instal·lacions esportives. Es va demanar reiteradament al regidor d’ esport que els vestuaris fossin arranjats i que es crees la figura d’ un carnet únic vàlid per a totes les instal·lacions esportives, va ser PUSA qui va recolzar la petició formal del veïns de Les Pungoles perquè s’ afegissin guixetes als vestuaris nous. Tampoc diu el SAV que el PUSA està demanant reiteradament (a tots el plens) el full de ruta de les obres de Les Pungoles, i sol.licitant que el regidor d’esports elabori d’una vegada el plec de condicions per la concessió de les instal.lacions esportives a empreses privades (que hi han de candidates ja fa temps) amb un criteri adequat  per la seva gestió( i que no avança adequadament, tot i ser el regidor que més cobra). Tampoc diu el SAV que la iniciativa per el canvi de les àrees d’ emergència va ser obra del PUSA, ni que el tancament de la fàbrica de tints es va produir arran que PUSA ho denunciés als diaris.

https://pusa.cat/2012/06/vestuaris-nous-a-les-pungoles/

La noticia obvia  que el canal de denuncia que els veïns van fer servir per fer-la una realitat va ser la gent del Blog Les Pungoles Opina i Viu.

Comparteix

1 Response

  1. Hi ha una frase popular que ryesumeix el tema de forma molt clara: “unos cardan la lana y otros se llev la fama. Si la revista la. publica l’ajuntament. Evidentment no explicara que la feina la fan un partit de l’oposicio.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment