L’ ABM recull dos noticies publicades al PUSA.

El passat divendres 2 de setembre el diari comarcal Actualitat del baix Montsey va portar a les seves planes dues noticies publicades al nostre web. En un dels casos feia referència directa a les denúncies que PUSA havia fet envers les deficitàries connexions telefòniques de les urbanitzacions.

En l’ altre noticia es recull la problemàtica dels barracons en els que els nens de P4 hauran de començar les classes aquest curs i que també va publicar el nostre web.

Per a nosaltres no deixa de ser una satisfacció veure que tota la feina que estem fent denunciant i informant els veïns de les precarietats dels serveis al nostre municipi, tenen després reso a la premsa escrita.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment