Trobada amb els representats de Javrezac.

Publicava el diari digital Baixmontseny.info la notícia que entre els dies 28 i 1 de juny i juliol respectivament, una delegació del poble francès agermanat amb Sant Antoni ens ha visitat amb motiu del 30té aniversari d’ aquesta germanor. Durant aquest dies el consistori del poble ha obsequiat els representats del municipi francés amb diversos actes lúdics i culturals. Fins aquí, una iniciativa d’ obligada cortesia en vers els representats d’ aquest poble que han visitat, però el que sobte és que la cortesia que s’ ha tingut amb ells, no l’ han tinguda amb cap dels regidors de l’ oposició, els quals no sols hem estat exclosos de tots i cada un dels actes, si no que a més, no hem estat ni tan sols informats de la trobada. Ha estat mitjançant els diaris que hem conegut la noticia, un cop aquesta ja s’ havia produït. Sens dubte, un lleig cap a la resta de regidors que pel que sembla no tenim cap representació en aquest ajuntament. Sols espero que s’ hagi tingut el detall d’ informar a la delegació francesa que l’ absència de tota l’ oposició ha estat deguda a que no hem estat convidats a cap dels actes organitzats. No ens agradaria que els convidats pensessin que la gent del PUSA som uns maleducats.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment