Ordenança manteniment de parcel·les. Qui la fa complir?

Un veí d’ Alfou ens envia aquesta fotografia ( Av Llinars de Sant Julià d’ Alfou ) d’ una piscina amb aigües estancades des de fa mesos i on les larves de mosquit s’ han instal·lat de manera permanent. PUSA ens preguntem de que serveix la normativa sobre neteja de la via pública. I més concretament de l’ article 34 d’ aquesta ordenança municipal i que textualment diu: ” Neteja i manteniment de solars. Els propietaris de solars i terrenys, tant si són de propietat pública com privada, hauran de mantenir-los lliures d’ escombraries, residus i en les degudes condicions d’ higiene, salubritat, seguretat i decòrum. És potestat de l’ Ajuntament la inspecció i realització subsidiària dels treballs de neteja a que es refereix l’ article anterior.”

PUSA portarà al Ple Municipal aquest problema endèmic de moltes de les parcel·les de les nostres urbanitzacions. I esperem que el nou Ajuntament posi mans a l’ obra en aquests assumptes.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment