Arrossada popular a Les Pungoles aquest dissabte.

Sant Pere de Vilamajor fa una arrossada per parlar de la inminent Recepció de Les Pungoles

Volem agrair a l’ Ajuntament de Sant Pere que hagi tingut el detall de convidar tant a l’ Israel Sugranyes ( nº 2 de la candidatura del PUSA i veí de Les Pungoles ) i al Ferran Calvera ( candidat a l’ alcaldia de Sant Antoni, veí d’ Alfou ) a participar a l’ acte i parlaments que sobre la recepció de la urbanització tindrà lloc aquest dissabte.

Esperem que ven aviat poguem celebrar aquest mateix aconteixement quan les urbanitzacions depenents de Sant Antoni siguin recepcionades.

Us passem un extracte de la notícia publicada al web amic “Les Pungoles Opina i Viu“.

Tots els veïns de Les Pungoles estem convidats a una “arrossada” popular, EL PROPER DISSABTE DIA 14 DE MAIG A LES 13H A LA PINEDA DE LES PUNGOLES, que té per finalitat informar i debatre amb el Sr. Llessuy i els pungoleros la forma en que l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor vol portar la Recepió de la part de Les Pungoles que li correspon, convertint-la en barri en un barri de Sant Pere. 
És una oportunitat única i molt important, pels veïns de Les Pungoles. No es paralarà de les eleccions ni de política, tan sols es parlarà dels passos a seguir per la recepció de la part de Les Pungoles  que pertany Sant Pere de Vilamajor, i com s’anirà avançant, un cop s’hagi confirmat el canvi de règim de Cooperació. Com es faran les obres?? Com es subvencionaran?? Com es gestionaran?? Si voleu saber tot això i més….NO HI FALTEU!!
Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment