L’Ajuntament confirma que no s’instal•larà l’antena al Passeig Tagamanent

“L’antena de telefonia mòbil no es posarà al Passeig Tagamanent i s’haurà de buscar una ubicació alternativa”. Això és el que es va anunciar el divendres en una sessió informativa amb els veïns i veïnes de la urbanització, amb presència de 9 dels 13 regidors de l’Ajuntament, cosa que demostra la importància i rellevància que ha pres aquest cas. Un cas que ha aconseguit mobilitzar els veïns i veïnes afectats, amb el suport i treball del PUSA i les entitats socials de Les Pungoles. Una feina que ha fet reaccionar a l’equip de govern, a qui des del PUSA, i personalitzant amb el regidor Manel Màrquez i extensiu a la resta de membres, volem agrair el canvi d’opinió, malgrat durant la reunió es va indicar que, tot i que la notícia va aparèixer a la pàgina web municipal, mai es va contemplar ni la instal·lació de l’antena al Passeig Tagamanent ni l’altra al cementiri, com a ubicacions vàlides “perquè no complien la normativa legal necessària”.

“Si no hi hagués hagut aquesta mobilització, penseu que el desenllanç hagués estat el mateix?”, reflexiona amb veu alta el regidor de PUSA Israel Sugranyes qui a la vegada vol agrair públicament “la implicació i treball de totes les parts implicades, especialment veïns i entitats socials”. Avisa, però, que s’ha de seguir alerta “per tal que es busqui una ubicació adient per l’antena, una ubicació consensuada tècnicament i social”.

antena

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment