Resultats en xifres a les Urbanitzacions.

Com podreu veure, no podem donar-vos les dades de Les Pungoles, Can Vila i Can Miret per separat, ja que les dues taules per als veïns d’aquestes urbanitzacions no diferenciaven unes d’ atres. Per això les hem hagut d’ incloure sota el concepte de “resta d’ urbanitzacions”.

Mentre que la participació a les urbanitzacions va ser el 2011 de un 11% menys a les urbanitzacions respecte al núcli, al 2015 la diferència va ser de tan sols d’ un 5%. Això demostra que encara tenim marge per tal que les urbanitzacions es mobilitzin per assolir uns millors resultats de participació.

PUSA ha augmentat en un 78% els vots obtinguts el 2011, assolint la segona posició com a força més votada a tot el municipi, malgrat treure tan sols 13 vots al poble.

Aquí teniu les dades.

Resultats votsResultats en percentatgePorcentatge participacio

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment