Gos trobat a Alfou gràcies a la col·laboració dels veïns.

Gos trovat AlfouJosep, un veí de l’ Avda d’ Alfou ha trobat avui aquest gos perdut. En Josep ràpidament va anunciar la desaparició i trobada del gos al grup de Whatsapp d’ Alfou, i gràcies a aquesta eina i a que en Josep, va retenir l’ animal, els seus propietaris l’ han pogut recuperar. Potser els veïns de les urbanitzacions no fem caliu, no tenim sentit del veïnat i no fem sovint pinya, però potser caldria pensar que la raó no és altre que no disposem d’ eines que ens ho permetin. L’ aparició del Whatsapp de les urbanitzacions ha visualitzat les ganes dels veïns de ajudar-se, de col·laborar, de remar en una mateixa direcció, les ganes estaven sota terra, però hi eren, sols calia trovar un instrument per canalitzar-les. Felicitats veïns de les urbanitzacions, ara som més veïns que no pas unes setmanes enrere.

Gat perdut PungolesAra toca trobar el gat de les Pungoles, és de color negre i és un nou vingut al barri. Esperem que hagi marxat buscant aventures i que aviat torni a casa seva.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment