Nou intent d’ ocupació a Alfou.

Certament, malgrat l’ Alcaldessa digui que hi ha alarmisme per part nostre, hem de dir que la situació actual que viuen Alfou i les Pungoles és preocupant.

Més de 10 robatoris a les Pungoles en els darrers tres mesos i una ocupació, a Alfou, dos intents d’ ocupació i 5 robatoris, un no denunciat.

Afortunadament, ahir el Whatsapp creat per iniciativa del PUSA va funcionar prou bé.

Policia MagnoliaA les 16:30, tres nois amb roba informal, caputxa i parca texana voltaven pel Fou. El nostre regidor del Alfou va veure’ls passant amb el cotxe pel carrer Magnòlia. Ja va sospitar per què la conducta dels joves ara estranya, mirant arreu com si s’ haguessin perdut. Així doncs fa fer la volta i va tornar al lloc on eren per tractar de seguir-los. Ja no hi eren. Poc després, a les 17:10h un cotxe d ela policia local i tres de mossos aparcaven a la porta de l’ habitatge del c/ Magnòlia.
Segons sembla, havien forçat una porta del darrere per entrar i ocupar la casa amb posterioritat. Un veí va avisar la policia que va actuar amb molta velocitat. Un 10 per la policia local i els mossos.

pressumptes okupesFerran Calvera, el nostre regidor a Alfou i veí del mateix carrer, va ferla primera fotografia  i va parlar amb el sergent de la policia local. Immediatament ho va publicar al Whatsapp per tal d’ alertar els veïns. Fruit del sistema d’ avisos whatsapp, a les 17:18h una veïna de l’ Avda d’ Alfou els veia, els fotografiava d’ esquenes  i trucava a la policia que els va detenir temporalment per tal d’ identificar-los. Finalment van marxar en direcció a Llinars. La policia no va poder imputar-los cap delicte.

Es una pena que els veïns estem en una situació d’ indefensió tan absoluta front els lladres i els okupes.

 

Comparteix

2 Responses

  1. És realment una pena que el valor més important que té viure en una urbanització que és viure tranquil es perdi. Aquest és el preu a pagar quan hi ha abandonament ,despreocupació i mirar cap a un altre costat quan els problemes no afecten directament al poble.

  2. La gent de les urbanitzacions estem vivint uns moments preocupants en el tema de seguretat.El fet de la posta en marxa d´un grup de Whatsapp ha estat una bona idea i que ja està donant els seus fruits.Penso que els veïns encara haurem de prendre més iniciatives i segur que ho farem.Em preocupa molt que l´equip de govern municipal es miri aquest tema amb un cert distanciament, al memys així ho vivim els veïns, Segur que hi ha iniciatives que sense un excessiu cost es podrien prendre,S´ha fet una anàlisi de tot el que es podria fer?S´ha consultat als veïns per analitzar alternatives? S´han tingut en compte iniciatives que el PUSA ha presentat ? La seguretat total no la podrem garantir mai però segur que es poden millorar coses.Cal escoltar,no creure´s que es té la veritat absoluta i acceptar que les coses sempre es poden millorar.
    Confio que el proper govern municipal tingui més sensibilitat i entengui que la seguretat també es pot millorar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment