Els ajuntaments perderan poder amb la nova llei d’ hisendes locals.

Nova llei LocalLa nova llei de les hisendes locals, vol re centralitzar competències pròpies dels ajuntaments. L’ Ajuntament de SAV juntament amb la majoria d’ altres d’ arreu de Catalunya han interposat un recurs contra aquesta desastrosa llei. La nova llei atorga als ajuntaments de menys de 5.000 habitants únicament la gestió dels cementiris, perdent les d’ educació, les escoles de música, tallers com el de La Rectoria o les Escoles Velles, sanitat, serveis socials com les ajudes en aliments frescos, la tele- assistència, casals d’ avis, medi ambient, recollida i tractament de residus, aigua potable, neteja de carrers, obres vies urbanes, enllumenat públic, etz.

Quasi totes les competències passaran a dependre de la Generalitat, independentment que tingui els recursos suficients per mantenir-los o que això suposi per a tots els veïns tenir que anar a Barcelona per resoldre qualsevol problema que fins ara solucionàvem a l’ Ajuntament.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment