Incivisme al punt d’ emergència de Les Pungoles.

 

Creman el punt emergencia Pungoles

El punt d’ emergència de Les Pungoles ha tornat a ser objectiu del vandalisme. Per fortuna el intent d’ incendiar el contenidor, no anat més enllà i no ha causat un incendi de imprevisibles conseqüències donada la proximitat dels arbres de la zona esportiva. Caldria adoptar mesures per tal d’ evitar que episodis com aquest es repeteixin. Potser caldria posar càmeres de vídeo per tal de disuadir els vàndals. Sembla que l’ hora de l’ incendi va ser entre les 12 i les 15:00h del diumenge passat.

A l’ hora incidim de nou amb el tema del Pla d’ autoprotecció donada la seva importància en cas d’ incendi.

Noticia publicada al web “les pungoles opina i viu

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment