Obres a l’ Ava Catalunya de SAV.

Semafor Avda catalunyaAquest dimecres , s’ha  instal·lat un semàfor provisional per regular el trànsit a l’ Avda Catalunya. El motiu d’ aquesta nova eina de regulació de la circulació obeeix al fet que s’ estan fent obres de millora de la vorera de tot el carrer. El problema està en la regulació del trànsit, que no respon al nivell de circulació de les vies que conflueixen a la cruilla. Pel que sembla, els cotxes que venen direcció Llinars ( que son la majoria ) han d’ esperar-se molta estona més que el que venen de Sant Pere, per una simple mala regulació del comptador de temps. Això ha originat cues que mai havíem vist en els darrers anys. Cues que arribaven a els afores de Vilamajor.

Arbres tallats Avda CatD‘ altra banda, i al mateix carrer on s’ estan fent les obres, s’ han tallat tots els arbres que hi havien.  Nosaltres no en sabíem res, ni de les obres, ni molt menys del projecte de tala. Pel que hem pogut saber, les arrels d’ aquests arbres estaven trencant la vorera i a més, es tractava d’ arbres malalts o morts. PUSA demanarà explicacions sobre el veritable estat d’ aquests arbres, ja que entenem que el tallar-los ha de ser la última sol·lució possible. No tenim gaires arbres als carrers de Sant Antoni. No fa gaire, ja es van tallar tots els arbres de la riera de la zona de l’ escola, ara els de la cerretera. A aquests pas no en quedarà ni un.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment