Els partits de SAV a les xarxes.

PUSA facebook

Un cop d’ ull a les xarxes diu molt de quina es la voluntat de difondre el missatge i la feina als veïns del nostre municipi. PUSA sempre ha entès que les eines com Twuitter i Facebook eren una molt bona ocasió per explicar els veïns allò que anàvem fent, a més de permetre una relació directa amb ells. A més és una eina gratuïta que sol implica posar- hi el temps personal de actualitzar-la. Doncs bé sembla que no tots els partits opinen així, llevat de Solidaritat per la Independència, cap altre partit te compte de facebook o twuitter. Ni PSC, ni PP, ni ERC, ni CiU tenen perfil propi de Sant Antoni de Vilamajor, alguns en tenen a nivell del Vallés Oriental, ERC en té per Sant Pere, però no a Vilamajor. A PUSA entenem que la transparència comença amb la voluntat d’ informar, i per això seguim treballant.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment