Nou robatori a Alfou.

Un nou robatori va tenir lloc a Alfou pocs dies després del que informàvem al nostre web. En aquesta ocasió ha estat a l’ Avda Alfou amb el carrer Hortènsia. El robatori va ser el dia 26, dia de Sant Esteve, al voltant de les 19.00h. Els lladres van regirar tota la casa i se’n van endur una Televisió. Els veïns afectats demanen més control policial, i l’ establiment de càmeres de vídeo vigilància a les entrades de la urbanització. PUSA ja va presentar 10 mesures urgents per millorar la seguretat de les urbanitzacions (http://pusa.cat/2011/08/pusa-demana-un-ple-extraodinari-per-tractar-el-tema-dels-robatoris/) , malgrat haver-les presentat, a dia d’ avuí seguim amb el mateix problema, que te difícil solució sense una inversió en mitjans dissuasoris.

Seguirem insistint des de la nostra responsabilitat com a regidors de l’ oposició per tal que no quedi un cop més oblidada la petició formulada en aquest sentit.

Comparteix

1 Response

  1. Davant la reiteració de fets com aquests i vist el que ha passat a altres llocs crec que des de l´Ajuntament s´hauria de fer una reflexió seriosa sobre el tema i prendre mesures adients.Segurament no podrem evitar tots els robatoris però els veïns hem de tenir la seguretat que s´estan prenent les mesures correctes.Això vol dir diàleg, informació,participació.Hi ha altres municipis que inclús han fet reunions amb els veïns amb la presència dels mossos, per dona a conèixer les mesures que s´estan prenent i per donar orientacions als veïns.Algun dia, com ha passat ja altres indrets,aquest robatoris poden anar acompanyats de “violència” física i llavors ens lamentarem de no haver actuat correctament.En temes de seguretat no s´hi juga.M´agradaria veure una actitud dialogant i participativa del nostre Ajuntament.Hi som a temps encara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment