Can Vila i les seves instal·lacions esportives.

Fa pocs dies, un veí de Can Vila ens va demanar parlar sobre l’ estat de les pistes esportives de la urbanització. Així que varem anar amb en Lluís per tal que ens expliqués quina era la problemàtica que ens volia fer arribar. No van caler gaires explicacions, les pistes de tenis i futbol estaven en un estat lamentable, el frontó recent pintat no tenia ús per què les instal·lacions no convidaven precisament a fer-les servir. Sense llum, vestuaris ni control de cap mena als accessos. La tanca que rodejava les instal·lacions estava trencada i per tal qualsevol persona podia entrar o sortir a qualsevol hora i amb qualsevol objecte. Tenien també un Rocodrom fet per la Diputació que estava delimitat per una tanca provisional que no oferia cap garantia de res. Un lloc certament perillós per al jovent i la canalla.

Les pistes esportives son municipals, fa 30 anys ens comentava en Lluís que estaven de gom a gom amb les famílies que passaven les hores de lleure en elles. La piscina abandonada, sense aigua i en un lamentable estat.

Com sovint passa amb la resta de urbanitzacions,  tenim instal·lacions deixades de la ma de Deu, que ben arranjades i amb un manteniment correcte farien un gran servei. No cal gastar els diners en nous projectes faraònics, cal invertir en aquells que ja tenim i que estan a mig acabar.
Des de PUSA, volem demanar als dos ajuntaments de Vilamajor, que treballin junts per tal de revifar les instal·lacions de Can Vila, que tenint en compte el nombre de veïns facin una aportació econòmica proporcional i que els veïns tan mateix es facin co-partíceps de la gestió de les instal·lacions. PUSA ha demanat una reunió amb l’ alcalde de Sant Pere per parlar d’ aquest i altres temes que afecten  ales urbanitzacions comunes, i també ho farà el proper ple de Setembre a Sant Antoni.

Esperem que aviat aquestes fotografies siguin una imatge de temps passats.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment