L’Alcalde de Sant Pere dimiteix.

L’ actual alcalde de Sant Pere de Vilamajor, ha dimitit aquesta tarda com a alcalde de Sant Pere. A les 14:00h és feia oficial la seva renúncia. Des de la fugida de tres dels quatre regidors companys d’ en Josep Mª a CiU semblava poc probable que el Govern pogués continuar. Finalment, amb el suport del Gisp i PSC, Llessuy va poder conservar l’ alcaldia, fins que a data d’ avui tot s’ ha esfondrat. El Sr Llessuy ha dimitit i ha deixat l’ acta de regidor, per tant es desvincula totalment de tota actuació municipal.

Dessitgem que això no afecti les comissions creades entre els nostres municipis i retardi les obres d’ ampliació del Camí de la Farinera a Can Vila.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment