Bona iniciativa de l’ ajuntament.

L’ ajuntament de SAV amb bon criteri ha engegat un projecte solidari que sense altre cost que la bona resposta ciutadana pot fer un gran servei a aquelles persones més necessitades.

El programa tracta de recollir material ortopèdic com cadires de rodes, caminadors, crosses, llits plegables, etc per entregar-los temporalment a aquelles persones que havent-les sol·licitat a la seguretat social, encara estiguin pendents de que s’ autoritzin i entreguin. La iniciativa de l’ ajuntament tracta de donar resposta a aquest impàs de temps on la gent gran o amb problemes de mobilitat sovint es troba.

La nostra felicitació a l’ ajuntament per la iniciativa.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment